Selecteer een pagina
Iets te vieren?

Zakelijk

Danzig is een unieke locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Wij organiseren graag uw vergadering, meeting, besloten bedrijfslunch vanaf 100+ gasten. Maar ook de leukste personeelsuitjes met een volledig verzorgd entertainment programma, natuurlijk in combinatie met een fantastische borrel of diner.

 • Om de hoek van Centraal Station, Het Plein, ‘t binnenhof.
 • Goed te bereiken met auto & OV
 • Volledige ontzorging, maximaal genieten
 • DJ Booth en LED-Movingheads altijd aanwezig en inclusief
 • Capaciteit feesten & borrels vanaf 100 tot max 500 pax

Evenementen zakelijk

Danzig is een van de mooiste clubs van Den Haag. Wij streven altijd naar de perfecte service, schenken wijn van over de hele wereld, zorgen voor heerlijke cocktails en mocktails en koken het beste eten voor u. Dit maakt onze locatie zowel geschikt voor ontspannen teamborrels en formelere zakelijke evenementen als voor grote bedrijfsfeesten met alles erop en eraan.

 

  Vier uw feest bij Danzig

  Heeft u iets te vieren? particulier of zakelijk? Een verjaardag, babyshower, afstudeerfeest, een jubileum of een andere gelegenheid die de feestelijke aandacht verdient? Maak er een gezellig en ontspannen feest van bij Danzig!

   

  • DJ Booth en LED-Movingheads altijd aanwezig en inclusief
  • Microfoon altijd aanwezig
  • Professionele cocktailshakers

  Volop feest, maximaal genieten

  Team Danzig maakt voor onze gasten alles op maat en neemt alles uit handen voor u. U staat bij ons op de eerste plaats en het is onze taak dit zo goed mogelijk voor u uit te voeren. Samen kijken wij naar de mogelijkheden en overleggen wij alle opties voor uw feest zodat het een avond wordt om nooit meer te vergeten

   

  • Maatwerk voor iedere aanvraag
  • Van diner naar feest in een handomdraai
  • Volledig entertainment aanbod beschikbaar
  • Alles in huis van techniek tot beveiliging en wc-dames
  • Aankleding naar wens en in overleg
  • Cocktailbar beschikbaar

  “Begin dit jaar waren we bij D Cuisine voor een spetterend bedrijfsfeest. Het eten was heerlijk, de bediening snel en zeer vriendelijk en alles eromheen was tot in de puntjes geregeld. Het is een prachtige locatie waar je ook nog eens lekker kunt dansen op de muzikale noten van een liveband. Ons bedrijfsfeest was fantastisch geregeld; wij raden iedereen deze mooie feestlocatie aan!”

  Mellanie Flantua

   

   

  Regelmatig organiseren we een teamuitje voor StarApple, nadat ik persoonlijk prettig verrast was door het team van D-Cuisine besloten we een van onze uitjes bij D-Cuisine te houden. Ondanks dat we met 50+ man waren was alles tot op de puntjes geregeld. We hebben heel de avond mogen genieten van lekkere gerechten en speciale cocktails. De D.J. aan het einde van de avond was de kers op de taart. Veel collega’s praten nog steeds over deze geweldige avond. Bij deze wil ik namens het gehele team D-Cuisne bedanken voor de gastvrijheid en het faciliteren van onvergetelijke momenten. Hier gaan we vaker ons teamuitje houden.

   

  Ceyhan Unal

   

  D Cuisine is een aanrader voor iedereen. Het team neemt de zorg vanaf het eerste gesprek direct over en verzorgt alles tot in de puntjes. Contact met desbetreffende verloopt heel vriendelijk en prettig en overal wordt aan gedacht. Geen vraag of aanpassing was te veel en daardoor hebben wij ontzettend kunnen genieten met ons bedrijf van een geweldig shared dining diner met heerlijke wijnen. Gedurende avond professionele service door iedereen binnen het bedrijf en eenieder van ons voelde zich ontzettend welkom. Chapeau voor D Cuisine en tot een volgende keer.

   

  Marcel Vlieger

   

  Van borrel tot spetterend bedrijfsfeest

  Bij Danzig is het mogelijk. Onze locatie is geschikt voor ontspannen teamborrels en formelere zakelijke evenementen als voor grote bedrijfsfeesten met alles erop en eraan. Klaar om te plannen?

  Praktische informatie

  Openingstijden

  Route

  Contact

  Privacy verklaring

  Privacy Policy
  Social Media
  Nieuwsbrief
  © Marloes Hoonhout