Selecteer een pagina

Iets te vieren?

 

Voor bedrijven

Danzig is een unieke locatie voor al uw bedrijfsevenementen. Wij organiseren graag uw vergadering, meeting, bedrijfslunch vanaf 30+ gasten. Maar ook de leukste personeelsuitjes met een volledig verzorgd entertainment programma, natuurlijk in combinatie met een fantastische borrel of diner.

 

  • Om de hoek van Centraal Station, Het Plein, ‘t binnenhof.
  • Goed te bereiken met auto & OV
  • Volledige ontzorging, maximaal genieten
  • DJ Booth en LED-Movingheads altijd aanwezig en inclusief
  • Capaciteit besloten lunches – meetings vanaf 30+ gasten
  • Capaciteit groepsdiners 10 tot 100 pax
  • Capaciteit feesten & borrels max 350 pax
  • Professionele cocktailshakers
  • Walking diners, shared dining menus of plate service

 

Shared dining, walking dinner, finger food

Wij houden rekening met alle dieetwensen en of aanpassingen voor uw gezelschap. Geeft u een feest en wilt u liever een walking diner voor uw partij dan is dit ook geen enkel probleem. Met een minimale afname van 5 hapjes per persoon kunnen wij een walking diner menu samenstellen waar er voor iedereen genoeg lekkers bij zit. Met alleen fingerfood hebben wij ook genoeg keuze beschikbaar en is alles op maat te maken en te bespreken.

 

Volop feest, maximaal genieten

Maak er een gezellig en ontspannen feest van bij Danzig.

 

“Begin dit jaar waren we bij D Cuisine voor een spetterend bedrijfsfeest. Het eten was heerlijk, de bediening snel en zeer vriendelijk en alles eromheen was tot in de puntjes geregeld. Het is een prachtige locatie waar je ook nog eens lekker kunt dansen op de muzikale noten van een liveband. Ons bedrijfsfeest was fantastisch geregeld; wij raden iedereen deze mooie feestlocatie aan!”

Mellanie Flantua

 

 

Regelmatig organiseren we een teamuitje voor StarApple, nadat ik persoonlijk prettig verrast was door het team van D-Cuisine besloten we een van onze uitjes bij D-Cuisine te houden. Ondanks dat we met 50+ man waren was alles tot op de puntjes geregeld. We hebben heel de avond mogen genieten van lekkere gerechten en speciale cocktails. De D.J. aan het einde van de avond was de kers op de taart. Veel collega’s praten nog steeds over deze geweldige avond. Bij deze wil ik namens het gehele team D-Cuisne bedanken voor de gastvrijheid en het faciliteren van onvergetelijke momenten. Hier gaan we vaker ons teamuitje houden.

 

Ceyhan Unal

 

D Cuisine is een aanrader voor iedereen. Het team neemt de zorg vanaf het eerste gesprek direct over en verzorgt alles tot in de puntjes. Contact met desbetreffende verloopt heel vriendelijk en prettig en overal wordt aan gedacht. Geen vraag of aanpassing was te veel en daardoor hebben wij ontzettend kunnen genieten met ons bedrijf van een geweldig shared dining diner met heerlijke wijnen. Gedurende avond professionele service door iedereen binnen het bedrijf en eenieder van ons voelde zich ontzettend welkom. Chapeau voor D Cuisine en tot een volgende keer.

 

Marcel Vlieger

 

Praktische informatie

Openingstijden

Route

Contact

Privacy verklaring

Privacy Policy
Social Media
Nieuwsbrief
© Marloes Hoonhout