Selecteer een pagina

Iets te vieren?

Feesten bij Danzig

Team Danzig zit graag met u om de tafel om te brainstormen over feestthema’s, een avond invulling en het culinaire vermaak. We nemen u graag de gehele organisatie van uw feest uit handen, zodat u stil kunt staan bij de bijzondere mijlpaal en optimaal kunt genieten van uw feest, vrienden en familie. We verzorgen uw feest van A tot Z en zorgen dat deze bijzondere avond tot in de puntjes verloopt.

 

  • Om de hoek van Centraal Station, Het Plein, ‘t binnenhof.
  • Goed te bereiken met auto & OV
  • Volledige ontzorging, maximaal genieten
  • DJ Booth en LED-Movingheads altijd aanwezig en inclusief
  • Microfoon altijd aanwezig
  • Capaciteit feesten & borrels vanaf 100 tot max 500 pax
  • Professionele cocktailshakers
  • Sfeervol restaurant in hartje Den Haag

Alles in huis

Bent u op zoek naar een swingende live band, een professionele fotograaf om uw feest vast te leggen of spetterende showgirls? Geen zorgen. Team Danzig biedt u een menukaart vol non-food items. Zo hoeft u zich niet in bochten te wringen om een DJ, professionele fotograaf of licht & geluid te regelen. Wij hebben (of halen) alles in huis wat u nodig hebt om van uw feest een groot en onvergetelijk succes te maken.

 

Volop feest, maximaal genieten

Heeft u iets te vieren? Een verjaardag, afstudeerfeest, een jubileum of een andere gelegenheid die de feestelijke aandacht verdient? Maak er een gezellig en ontspannen feest van bij Danzig.

 

“Begin dit jaar waren we bij D Cuisine voor een spetterend bedrijfsfeest. Het eten was heerlijk, de bediening snel en zeer vriendelijk en alles eromheen was tot in de puntjes geregeld. Het is een prachtige locatie waar je ook nog eens lekker kunt dansen op de muzikale noten van een liveband. Ons bedrijfsfeest was fantastisch geregeld; wij raden iedereen deze mooie feestlocatie aan!”

Mellanie Flantua

 

 

Regelmatig organiseren we een teamuitje voor StarApple, nadat ik persoonlijk prettig verrast was door het team van D-Cuisine besloten we een van onze uitjes bij D-Cuisine te houden. Ondanks dat we met 50+ man waren was alles tot op de puntjes geregeld. We hebben heel de avond mogen genieten van lekkere gerechten en speciale cocktails. De D.J. aan het einde van de avond was de kers op de taart. Veel collega’s praten nog steeds over deze geweldige avond. Bij deze wil ik namens het gehele team D-Cuisne bedanken voor de gastvrijheid en het faciliteren van onvergetelijke momenten. Hier gaan we vaker ons teamuitje houden.

 

Ceyhan Unal

 

D Cuisine is een aanrader voor iedereen. Het team neemt de zorg vanaf het eerste gesprek direct over en verzorgt alles tot in de puntjes. Contact met desbetreffende verloopt heel vriendelijk en prettig en overal wordt aan gedacht. Geen vraag of aanpassing was te veel en daardoor hebben wij ontzettend kunnen genieten met ons bedrijf van een geweldig shared dining diner met heerlijke wijnen. Gedurende avond professionele service door iedereen binnen het bedrijf en eenieder van ons voelde zich ontzettend welkom. Chapeau voor D Cuisine en tot een volgende keer.

 

Marcel Vlieger

 

Praktische informatie

Openingstijden

Route

Contact

Privacy verklaring

Privacy Policy
Social Media
Nieuwsbrief
© Marloes Hoonhout