Selecteer een pagina

Culinair genieten

D Cuisine X Thuis uit Eten

Bij Restaurant D Cuisine proef je liefde en passie voor de gekozen Frans-Aziatische keuken. Executive chef, Miljo Weimar (bekend van onder andere MaMa Kelly) en Chef, Arjen Steegers sturen samen met succes de keuken aan. Voor hen een uitdagende taak om u mee te nemen op onze culinaire reis door zowel Frankrijk als Azië en dan daar weer een combinatie van.

En dit kan nu ook thuis! In samenwerking met Thuisuiteten.nl verzorgen wij het ultieme D Cuisine gevoel bij u thuis. Onze D Cuisine boxen hebben voor u diversiteit, smaak en beleving in petto. Wordt verrast en vier het leven zoveel u kunt door te genieten van vooral heerlijk eten bij u thuis.

Thuisuiteten.nl

Thuis uit Eten bezorgt de culinaire top van Nederland bij u thuis én op de werkvloer. Samen met ruim 40 aangesloten toprestaurants en evenzoveel (sterren)chefs bezorgen zij landelijk de culinaire top van Nederland, in stijl, bij u thuis én op de werkvloer. Ga voor een culinaire avond in uw thuis restaurant met D Cuisine, en bestel via thuisuiteten.nl.

Praktische informatie

Openingstijden

Route

Contact

Privacy verklaring

Privacy Policy
Social Media
Nieuwsbrief
© Marloes Hoonhout